Postupy výroby vína a získané zkušenosti, které si naši předkové předávali z generace na generaci, můžeme dnes poměrně přesně popsat „moderní vědou“. Mojí snahou je vycházet právě ze starých poznatků s použitím dnešní technologie. K hroznům a vínu se chovat co nejšetrněji, mít nad ním pouze „jemný“ dozor s co nejméně zásahy. Nechat víno co nejvíce se samostatně projevit, aby mohlo dokonale vyjádřit, odkud pochází.
Dnešní vývoj vinařství jako vědy jde velmi rychle dopředu. Člověk se musí neustále učit. Moderní technologii si může koupit téměř každý, ale základ je pouze a jenom výborný hrozen.
- vinařství
- chlazení bobulek hroznů po sběru
- třídění hroznů
- vinobraní 2017
- vinobraní 2017
- vinobraní 2016
- redukce hroznů – Ryzlink vlašský 2015
- zelené práce
- podestýlání
- vinobraní 2016
- vinobraní 2016
- sklepy Vinařského domu
- vinobraní 2010
- vinobraní 2009